Podjetje ABC Maziva je generalni zastopnik in distributer za industrijska maziva znamk Aral, BP in Castrol.  Poleg zastopanja Aral, BP in Castrol pa nudimo tudi usluge odvoza odpadnih olj in maziv kot tudi opremo za delo z mazivi (centralni sistemi za mazanje z olji ali mastmi Memolub, ročne mazalke, skimerji, refraktometri, mešalne naprave za emulzije, filtri ipd.).Prav tako nudimo tehnično podporo za pravilno izbiro maziv, laboratorijske analize maziv, šolanja o mazivih in pravilni uporabi maziv. Castrol maziva pokrivajo najširši spekter aplikacij v industriji kot je obdelava kovin, težka industrija (cementarne, železarne,..), prehrambena industrija (proizvodi z NSF H1 in 3H certifikati, Kosher in Halal certifikati), energetika, kemija in mnoge druge industrije.   Groba delitev Castrol prouzvodov so visokoučinkovita maziva in maziva za obdelavo kovin.

V ponudbi industrijskih maziv imamo olja, masti, paste in spreje, za mazanje reduktorjev, verig, vodil, kompresorjev (zračnih in hladilnih), kotalnih in drsnih ležajev, turbinska in cirkulacijska olja, hidravlična olja in težko gorljive hidravlike,  olja za prenos toplote, sredstva za odmaščevanje in zaščito proti koroziji pri remontih strojev.

V ponudbi sredstev za obdelavo kovin imamo vodomešljiva sredstva (emulzije), sintetične emulzije, rezna olja, olja za minimalno mazanje. Sredstva pokrivajo širok spekter obdelav (struženje, brušenje, ...). Prav tako lahko z Castrol mazivi pokrijemo aplikacije deformacije, globokega vlečenja, paste in olja za rezanje navojev, olja za zaščito proti koroziji, kot tudi čistila za čiščenje delov po strojni obdelavi. V ponudbi imamo tudi sredstva za kovanje in tlačni liv.

Naš cilj je, da vam ponudimo najnižji strošek in najvišjo produktivnost, z skrbjo za okolje in ljudi. Castrol ponudba maziv pokriva osnovne aplikacije kot tudi aplikacije, ki zahtevajo visokoučinkovita maziva, za najtežje primere (temperatura, obremenitev, agresivka okolica,..). Uporaba najcenejših proizvodov običajno pomeni najvišje posredne stroške proizvodnje, zmanjšanje produktivnosti itd., zmanjšano kvaliteto itd., kar ima direktne vpliv na profitabilnost podjetja. Važno je poiskati pravo razmerje med kvaliteto in ceno. Pri tem vam lahko kot strokovnjaki na svojem področju pomagamo. Kot pooblaščeni Castrol zastopniki imamo ISO 9001 in 14001 certifikat. Vsi Castrol proizvodi so proizvedeni v EU in so v popolnosti usklajeni z REACH in CLP pravilniki.