ABC Maziva ekipa in prijatelji na 22. Ljubljanskem maratonu

Predstavitev nove XBB serije

18.-19.10.18: Predstavitev nove XBB serije hladilno mazalnih sredstev na strokovnem seminarju v Bolgariji, dr.Francesco Bertanzon

Predstavili smo se na OPEX Base Campu v Budimpešti

Udeležili smo se OPEX Base Campa v Budimpešti, kjer smo se predstavili in delili pogled na optimizacijo delovanja Castrol-a v svetu industrije.

Formaraton 2017!

Tudi letošnje leto smo pridno nabirali kilometre na dobrodelnem Formaratonu.

Skupaj smo pretekli kar 580km!

 

Industrijski sejem 2017!

Vabljeni v Celje na Industrijski sejem od 4. do 7. aprila 2017!

Z vami bomo v hali D, razstavni prostor 17. Veselimo se druženja z vami!

Ekipa ABC Maziva

 

Donator meseca januarja in februarja

Humanitarni projekt Botrstvo v Sloveniji je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v Sloveniji.

Je način pomoči otrokom in mladostnikom, ki so zaradi težke materialne, socialne, zdravstvene ali družinske situacije ogroženi, prikrajšani in socialno izločeni. V podjetju ABC Maziva smo ponosni, da smo del te zgodbe. 

Ljubljanski Maraton

ABC Maziva tečemo – uspešno smo nastopili na 21. Ljubljanskem maratonu!

Otočec 2016

Posvet vzdrževanja 2016, ki že nekaj let poteka na Otočcu, je minil v znamenju iskanja sinergij med proizvodnjo in vzdrževanjem.
Hvala za obisk in prijetno druženje!
 
Ekipa ABC Maziva 


Izpušni sistem Akrapovič za dobrodelni namen

V podjetju ABC Maziva smo postali lastniki unikatnega izdelka podjetja Akrapovič. Gre se za izpušni sistem iz omejene serije 25 izpušnih sistemov, ob 25 letnici podjetja iz Ivančne Gorice.

Trinajsti po vrsti se imenuje Kawasaki ZX10 Limited Black Edition. Najbolj nas osrečuje dejstvo, da gre izkupiček dražbe za pomoči potrebne otroke - fundacijo Rdeča žoga.

Skupni seminar Sandvik in Castrol

Junij 2016 - Tema je bila optimizacija postopkov strojne obdelave z učinkovitim odvajanjem odstružkov. Delovni seminar v Milanu je bil odlična priložnost za izmenjavo izkušenj in novosti med vodilnima proizvajalcema orodij in maziv.

Junij 2016 - Skupni seminar Sandvik in Castrol v razvojnem centru v Milanu. Tema je bila optimizacija postopkov strojne obdelave z učinkovitim odvajanjem odstružkov. Delovni seminar je bil odlična priložnost za izmenjavo izkušenj in novosti med vodilnima proizvajalcema orodij in maziv.